Marató 2014

Cada vegada més els mòbils tenen una major presència entre els runners populars. Més del 60% dels usuaris que entren al web la Zurich Marató Barcelona ho fan des del seu smartphone. Això ha fet que, aquest any, l’asseguradora Zurich ofereixi dues noves portes d’entrada per a què no et perdis ni un detall de la Marató de Barcelona. 

Per viure les sensacions de la #ZurichMaratoBCN l’organització ha creat un enllaç adaptat als mòbils i tablets. Només cal visitar www.zurichmaratobarcelona.com i tindràs accés a informació relacionada amb la cursa i activitats al voltat d’aquest esdeveniment tan important al calendari de tots els amants del running.Més informació

 
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *