Dos mesos i ara toca afluixar

Avui fa dos mesos que vaig començar aquest bloc i he rebut més de 4500 visites.

Els blocs més visitats han estat en aquest dos mesos:

Estic agradablement sorprès de que escrit GENS DE LA INTEL·LIGÈNCIA HUMANA (L’ACTUAL)  esta dels més llegits. Per no ser de política , ha tingut molt bona acollida.

En total he fet 44 post, i la veritat es que aquest ritme no m’ho puc permetre.

 La feina hem demana més de mi i encara no domino l?alemany com voldria.

S’acosta la primavera amb el seu bon temps. Aquí per Alemanya , s’aprofita molt el bon temps, la gent surt al carrer per anar a prendre cerveses i a xerrar, s’aprofita per fer excursions, per fer música i teatre al carrer, aquí nomes que faci una mica de sol, ningú es queda a casa.

Per l’altre costat, porto més de 5 mesos sense tocar la bicicleta i avui ja no he pogut més, es que feia un dia esplèndid, hem arribat a 13 graus i amb un sol increïble!. He anat fins el poble del costat i he tornat, nomes 25 km. , però a mi m?han semblat a glòria.

També ara comencen les eleccions municipals i com a militant d’ERC, hem reservo les meves impressions del que sota el meu punt de vista està succeint amb les darreres actuacions de la direcció d’ERC. Nomes si en Maragall-Montilla fossin capaços de no presentar un recurs contra la 3 hora del castellà i ERC bades boca, a les hores si que per mi s?haurà trepitjat la línea vermella.

Com podeu veure amb tot aquest punts, ja no puc mantenir el ritme blocarie.

Moltes gràcies i amatents sobiranistes, que l’olla esta que bull.

Que consti que el de la foto no soc pas jo!.

Una abraçada des de l?Exili

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *