Albert Serra presenta aquest dijous a Canes “La mort de Lluís XIV”

Albert Serra presenta aquest dijous La mort de Lluís XIV al Festival de Canes. La premsa en té una projecció avançada a la una del migdia, a la sala Bazin, i més tard, a les 5 de la tarda, tindrà lloc la projecció oficial en Sessió Especial, a la Sala “du Soixantième”.

La mort de Lluís XIV. Direcció: Albert SERRA. País del cineasta: Catalunya. Productores de: Catalunya, França, Portugal. Guió: Albert Serra, Thierry Lounas. Durada: 1h40.

Repartiment: Jean-Pierre Léaud (Lluís XIV), Irène Silvagni (Madame de Maintenon), Patrick D’Assunçao (Fagon, el metge), Vicenç Altaió (Brun), Lluís Serrat (x), Marc Susini (Bluin, l’ajudant de cambra), Bernard Belin (Mareschal, el cirurgià), Felipe Duarte (x), José Wallenstein (x), Philippe Crespeau (x).

Sinopsi: La decadència física que portarà a la mort a Lluís XIV comença el 10 d’agost de 1715. De retorn d’una cacera, el rei comença a sentir un dolor molt agut a la cama. Quinze dies més tard, ja està prostrat al llit. Aquest és l’inici d’una mort lenta, envoltat dels seus fidels seguidors a la cambra reial.

Vendes internacionals: Capricci. Distribuïdores: Andergraun, Capricci.

Més informacióFestival de Canes | Catalan Films | Imdb | AlloCiné | Sensacine | Facebook Andergraun Films| Cineuropa.

Foto: Albert Serra i Jean-Pierre Léaud, al rodatge del film. Gentilesa d’Andergraun Films.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *