Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

PGOU D’ALACANT

La CAM avui ha estat comprada pel Banc de Sabadell per un euro (1 €).
Alacant no és ja a part. Ben endins. La CAM té els seus orígens en una mútua creada pels empresaris alcoians durant el segle XIX. Els únics de matriu ‘manchesteriana’ al País Valencià.

Aquella classe empresarial que sabia que havia de ‘negociar’ amb els treballadors. Perquè ambdós bàndols sabien que calia respecta-se enmig d’un medi natural ben advers. Un instrument bancari que ajudava a la petita i mitjana empresa. Economia de producció, no pas d’especulació.

Aquella mútua esdevindria caixa que acabaria traslladant-se a la ‘capital de la província’  i s’hi ficaren els ‘blavers’ del ‘sudeste español’ assessorats en un cantonalisme ranci promogut per gent d’alçada lil·liputenca com Vicente Ramos, Valenzuela i colla. Amb Saplana es va reconduir impel·lits pel sector hostaler de les marines comandada pel seu sogre. Tenen voluntat d’esdevindre la platja de Madrid i és quan el grup alcoià perd tot el control inicial.

Apareixen les necessitats de finançament per això se n’usa la CAM, estesa per tot el litoral des de Girona fins a Múrcia. Finançant i involucrant-se operacions de promotora en més del 30 % i urbanístiques (pitgeu per favor). A més dels casos fallits com són Terra Mítica que feia d’esquer turístic. És llavors quan se’ls va la mà de vendre sobre plànol a ciutadans britànics i alemanys que han contractat llurs residències i que mai agafaran el seu bé immoble que alerta els governs de llurs països i denuncien a Brussel·les. La informació pública de l’estafa no pot deturar-se.

Eixe és l’ús que se n’ha fet. Però continuen pel mateix camí a hores d’ara. Ni han fet vot d’esmena ni de penediment com veiem en el cas del P.G.U. d’Alacant. Passeu a visionar si vos plau, sinó, el vídeo del ple celebrat a les Corts Valencianes de 30-novembre-2011. 

ENHORABONA COMPROMÍS ! 

   


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.