ASSAIG D’EXPLICACIÓ DE PETIT LOFT (1)

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 respostes a ASSAIG D’EXPLICACIÓ DE PETIT LOFT (1)

 1. Rafel Molina diu:

  però un loft no era un lloc d’aquells reaprofitats que eren ben bé industrials i que no eren més que un espai? 
  Com ho definiu ara?
  Gràcies.

 2. x diu:

  No serà la primera vegada que haja de canviar de somnis …

 3. Jordi T. diu:

  Amb tanta explicació òbvia sí que sembleu un arquitecte de debò, sí (no dels arq. tècnics, o aparelladors, que ja us va agrada que la gent us confongui amb els grossos). He vist mil escales més barates, lleugeres i ben resoltes que aquest armatoste pensat per portar enlloc, i la “doble” sortida a les terrasses és una exageració de suspens de primer de carrera, quin badalot més inútil, amb dues portes enfrontades. I els “petits detalls” del pavés escalonat, ni la senyora Conxi, tu. Felicitats!

 4. Xavier Blesa diu:

  Bon dia a tothom,

  em sorpren la capacitat crítica del personal…no sé…potser poden exercicir la professió sense aturadors ni restriccions…no és pas el meu cas ni crec que sigui el cas més freqüent…normalment el tema no va així, de tal manera que qualsevol cosa de ‘qualitat’ de la què pots convèncer el client és un petit triomf… això m’ha fet veure la professió d’una altra manera i reconeixer els petits detalls, i no parlo del pavés esgraonat, sino en general. NO vol dir això que hagi perdut la capacitat crítica, ans al contrari, aquesta és cada vegada més àcida, però també cada vegada més allunyada del convencionalismes publicats i editats arreu, és cada vegada més personal i més indesxifrable. No estic dient que la intervenció que al vídeo s’explica m’agradi o no, això m’ho guardo per mi, però sé reconeixer la intervenció, els mitjans i els resultats. Si us preocupen els termes i les ‘obvietats’ que s’expliquen és perquè escolteu l’arquitectura a través de les orelles, i no a través dels vostres ulls.

  PD: el so del video és força deficient, tingue-ho en compte per quan editis el definitiu.

  Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*