SORTIDES DES DE BELLVER DE CERDANYA

Una part de les vacances d’estiu les hem passat a Bellver de Cerdanya. És un lloc ideal per sortir d’excursió. Pels encontorns hi ha paisatges i racons meravellosos. A molt pocs quilòmetres, el Cadí i el Moixeró. I una miqueta més lluny, el Carlit, el Puigmal i tota la resta. Una delícia!


Pel voltants de Bellver


Prat de Cadí 


Esclat de natura a Planés 


Ruta del Carlit per Lanós


Amb la Maite camí del Puigmal


Església de Talló a l’estiu


Església de Talló a la primavera


Detall de l’església de Sant Serni de Coborriu (també coneguda com Misserpí)


Assajant un concert a l’església de Sant Serni (Misserpí)


Bellver de Cerdanya 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en GRAN RECORREGUT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*