Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

TROBADA A LES CASES D’ALCANAR -VS- VALÈNCIA-/-BARÇA.

Tot va nàixer ací i continuà aquí i ara que el partit  de desenllaç és aquesta nit. He pressentit que no val encaparrar-se. En Jordi Carbonell m’envià la setmana passada un mail per a poder organitzar-nos i emparellar-nos convenientment xoto-culer. La qual cosa, crec jo, i tal com estan de putapènics ambdós equips, paga la pena de derivar-ho en trobada “amical” per a conèixer-nos personalment a Les Cases d’Alcanar.

Com veieu tinc l’entrada preparada per a anar a escridassar tots dos equips.
Vinga xalem, congriem-nos-hi. Trobem-nos, independentment del resultat final.

Posem que fem una trobada d’un mínim de 30 blocaires i no blocaires. Òbviament hi cap tothom. Així d’eixida tenim ja els següents enrolats:

01. Àngel Canet √
02. Vicent Baydal √
03. Josep Selva i Ma. √+√
04. Amadeu Casucreu i ?.
05. Borinotus i M. √+√
06. Sílvia Martínez. √
07. Emigdi Subirats i A. √+√
08. Jordi Carbonell. √+√
09. Enric Marco. √+√
10. Toni de l’hostal √ (amb guitarra)
11. Antoni Veciana.
12. Toni Fullat.
13. Consueta.
14. Pep Albinyana √. Pep, després de la xerrada, m’he posat molt content. Parla’n amb Vicent i Assumpció, per veure com els recollim.
15. Tutatis.
16. Mònica Amorós. (Mamoros) ? és possible o no?
17. Martí de la Trappola.
18. David Peix i M.
19. Sergi Gómez.
20. Josep Blesa i L. √+√+√
21. Pere Meroño. √
22. Joan Vila i E. (problemes d’agenda)
23. Roser Giner. √
24. Marta Insa i E. √+√
25.Vicent Partal i A. Maresma. √+√

  
És evident que caldria minvar els nivells mitjans de testosterona i que s’hi afegiren més senyores. Caldria que poguerem aportar-hi més gent; així com organitzar-nos per a agrupar-nos en cotxes per a que eixira més barat el desplaçament.  Com aportar company/a a la trobada.

Us propose la trobada a Les Cases d’Alcanar el cap de setmana vinent no l’altre.

Vinga fem un dia bonic i agradable entremig d’un dels paisatges mítics d’aquest país. Punt mig i central de trobada.

PS:
Avís: L’Apòstata, Carme-Laura, Carme Vilaró (Tavertet), faran acte de presència, t.e.o., segons m’informen.

S’hauria d’anar confirmant al llarg de la setmana per a fer reserva de lloc.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

 1. Aquest partit tal com estan les coses, no se’l mereix guanyar cap dels dos – però millor que sigui pel Barça, je, je- . Pel que fa a la trobada m’assemblat entendré que seria el cap de setmana del 29-30. Si aquest fos el cas a mi m’aniria bé que fos el dissabte 29- Diumenge 30 tinc compromís-. Sinó qualsevol cap de setmana em va bé.

 2. “Aquest cap de setmana no l’altre” vol dir el 29-30 de març? Perque el cap de setmana vinent el pots prendre com aquest de setmana santa com el proper…

  En tot cas compteu amb mi (i intentaré que la Mar m’hi acompanyi també)

 3. Mentre pensava que podíem guanyar la eliminatòria, podia dir que convidéssim els de l’equip guanyador. Ara ja no, bé; torno a felicitar als del València! Però sí que em sembla bé la trobada perquè sí, encara que no hagem aconseguit fer aparellaments dels equips. Ja direu!
  Jo surto de les comarques de Girona, per mirar d’organitzar els viatges.

 4. Mentre pensava que podíem guanyar la eliminatòria, podia dir que convidéssim els de l’equip guanyador. Ara ja no, bé; torno a felicitar als del València! Però sí que em sembla bé la trobada perquè sí, encara que no hagem aconseguit fer aparellaments dels equips. Ja direu!
  Jo surto de les comarques de Girona, per mirar d’organitzar els viatges.

 5. Lamente que el Barça haja perdut l’eliminatòria perquè can Solar ja em direu com està… però bo, això no ens ha de fer perdre el sentit de la trobada. El cap de setmana a què es refereix el Josep és el del 29-30 de març. I jo, ja ho sabeu, pujaré des d’un poblet xicotet… Benicolet… conduir puc, caminar massa no (menisc… ai, menisc).

  PD: M’agradaria poder dur la meua gosseta. Però sé que serà un “problema” a l’hora de desplaçar-nos… ella vol ocupar el lloc del copilot i després sol posar-se als meus braços… Bon dia.
  I a concretar: hores d’eixida, etc.

 6. Acabo de veure que sóc a la llista (suposo que per la banda culé). No he acabat d’entendre el cap de setmana que proposeu, però el lloc em sembla de perles perquè, de fet, hi vull anar a petar un cap de setmana d’aquests propers. Veurem, però si la conjuntura astral és favorable i hi podem anar quan toqui.

  Salut!

 7. En el P.S. surt el meu nom ….. Bé, les senyores estarem en minoria, però si definitivament és el dia 29 de març faré acte de presència amb dret a dinar i a …. pagar, oi ?  ( els culers ho tenim magre ! ) però sentit de l’humor que no falte mai.

  Si hi ha algún lloc encara en algun cotxe en el tajecte de nord a sud, m’hi apunto, sino cap problema, ja arribaré.
  El dia 4 o 5 d’abril tinc una trobada de la ‘miniblocosfera gastronòmica’ a les Illes i ja ho tenim tot a punt na Marieta i jo,  i na Xesca i na Victòria ens esperen.

 8. Jo baixaré amb el meu  fill gran (17 anys) i per tant en el meu cotxe hi han tres places més. Qui ho vulgui pot  adreçar-se a mi aquí, o que m’enviï un e-mail.  Per cert Josep, una aposta es una aposta, i encara que es convertís en una trobada “amical”, jo vull complir.

 9. M’agradaria saber exactament dia, hora i lloc, per a plantejar apuntar-nos -jo i Emili, jo com a culé i Emili com a xoto, som una parella mixta-. És dissabte o diumenge? A quin lloc exactament -sí, a les Cases d’Alcanar, però a quin restaurant o bar-? A quina hora?
  Salutacions!

 10. He explicat en el meu bloc els dubtes que tinc però també la meua predisposició a apuntar-me. No sé en condició de què.

  Algú baixarà des de Barna? Jo no gaste cotxe…
  vicent
 11. La cosa está animada, natros varem arribar ahir de l’Ametlla de Mar. Però vindrem (o retornarem). Tenim 3 plaçes per en Vicent&cia, la Roser o quiqualque. Puig que no som de  Barna, suggeriria que el meeting point fos a Granollers a la Renfe-Station (linia de dalt o de baix) per no haver d’entrar a la boca del Barna i prendre des d’allà la A7 direcció sur. Mes net.
  No ens faria res si fos divendres-vespre i fer nit allà. O disabte d’horeta. Interessats envieu un mail-plis a l’adressa del meu bloc. Mes aviat que despuès.
  Salut a tots

 12. Josep, jo no puc venir per temes familiars. Que vagi tot molt bé i us ho passeu molt bé. Espero les cròniques que en fareu de les “coses d’Alcanar”. 🙂

  Una abraçada

  Martí

 13. Si és així, Josep, fes un altre apunt “deixant-ho clar”. Gràcies.
  I respecte al poder valldalbaidí… haurem de parlar-ho i fer-li cas a Toni de l’Hostal… Espere notícies (via correu intern també)
  Bon dia

 14. Amb la Roser Giner em quedat a Ppe. d’Asturies cantonada amb Guillem Tell, l’hora la tinc que concretar però segurament serà a les 7:00. Em queden dues places lliures, qui ho vulgui que m’enviï un e-mail.

 15. Hola, Josep, Emili i jo definitivament confirmem assistència -tot i que ja veig que comptaves amb nosaltres, això està bé :)-. Sé que la data és el dissabte 29; m’agradaria saber a quina hora i a quin lloc hem d’estar allà.
  D’altra banda, a la resta de saforencs dir que en principi nosaltres pujarem amb un cotxe, si algú de la Safor es vol apuntar -o de València, que ens ve de pas-, que ens ho diga per correu -o per comentari, tant li fa-: martainsagualde, arrova, mesvilaweb, punt, cat.
  Ens veiem prompte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.