Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

EL PSPV, TAMBÉ A UN ALTRE ATZUCAC.

La setmana passada va haver una votació a favor de la república o de la monarquia a Les Corts Valencianes. Els diputats del partit popular votaren junt amb els gruix dels socialistes a favor de la monarquia i la resta de diputats de tots els grups més cinc socialistes i 3 abstencions del mateix grup. Sembla que els vuit diputats socialistes seran expedientats i sancionats amb 300 € pr la direcció de blanqueries.

I jo haig de manifestar al respecte: 

Cada vegada que hi ha un “in-put” on Les Corts Valencianes s’autoproclamen en la seua naturalesa sobirana agafem a tots els subalterns amb els pantalons i calçots a l’alçada dels genolls i mirant cap a Mallorca -de cul-, per a que els amos de madriz els endilguen.

És el que té ser lleial, com l’escut de València, a nosaltres mateixos.

PS: dic ser lleial a nosaltres, a nosaltres mateixos, i aclarisc el fil històric.
1. Les dos Germanies del XVI són la primera intentona de fer una “república a l’estil de la de Venècia” com deien els caps dels agermanats Vicent Peris i Joan Llorenç ( el del carrer dels pubs Juan Llorens). Dècades abans que Cronwell ho fera a Anglaterra.

2. El general Joan-B. Basset quan el rei de València ( a València hi ha allò de l’arxiduc Carles), fuig a Viena, ell reclama constituir una República pròpia, però l’aristocràcia indígena no l’entén i té por de perdre el poder que venia de Déu a través del rei. 70 anys abans de que la revolució Francesa guillotinara els seus reis.

3. Ni parlar del convuls segle XIX en que Constantí Llombart, i tota la colla de republicans federalistes feien pinya amb Pi i Margall, Valentí Almirall, Blasco Ibañez, Soriano, etc.

4. Des d’Estat Valencià…els d’Esquerra rep. Valenciana, l’alcalde Alfaro, la Dreta Regionalista, Sanchis Guarner, Enric Valor, Miquel Duran, Gonçal Castelló, Josep Renau, el germans Serneguet, els Thous, els Martínez Ferrando, Carles Llorens, Gaya, etc……seria interminable la trajectòria del republicanisme dels valencians fins els nostres dies.

5.El republicanisme com a cromosoma de l’ADN d’aquesta societat, o no? Meninfots? per a alguns interessats…o mandrosos mentals.

Si voleu seguir el fil de la discusió vos el dese ací:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201138206517819&set=oa.623715644312874&type=1&relevant_count=1&ref=nf


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.