Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.


  1. … perquè em faci la distribució i la decoració de les cabines del sospirat iot que em vull comprar al Saló Nàutic de Londres.
    M’encanta el portam. Bona idea que la fusta on es posen les mans sigui més fosca (em pas la vida amb la baieta). La tapisseria, jo la vull d’ant verd poma.
    L’altre loft que tenc ullat és una antiga fàbrica de samarretes de la plaça Rius i Taulet de Gràcia (prop de la plaça del Diamant). Com que no patesc d’horror vacui, vull demostrar que sóc apta per al gaudi de grans espais buits.
    B 7’s, vénc de comprar i ara vaig a fer-me unes sardines a la brassa: a tall d’homenatge a Josep Pla

  2. Potser que ens ho fem mirar, les definicions, i en el cas que fos loft. amb lo de “petit”, ja és per partir-se el pit. I en aquest distribuidor en L, terrorífic i xaletero, quina gran tecnologia, les portes corredisses, quina gran demostració d’obertura i tancament, estic alucinat. Desde luego que és la casa del futur. I l’explicació de la zonificació de la cuina, imperdible, una zona apegada a la paret, una de recolzament, i una de menjador. I quin angle obtús que fa el mobiliari de cuina, el racó en punxa fa un mal a la vista que espanta, qui va tallar el silestone debia quedar descansat. Felicitats de nou per l’explicació, si li treus la veu, fins i tot pot parèixer que sigui un gran projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.