Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

ARA QUE ELS BOUS HEM APRÉS A BOTAR LA TANCA…”KONSTITUSIONÁ”

Dedicat a una tal Maria Teresa Fernández de la Vega, de professió: española hasta las cachas. I a la seua ‘troupe‘.

Amb K de kosovo i de katalonien.

N’hi ha més llenya (+)
I seguint l’estel·la d’españols professionals vos dese aquest vídeo i la resposta actual donada per un senyor anglès que escrigué THE DEPLORABLE HISTORY OF THE CATALANS  viscuda en “alive” fa 300 anys. Una història narrada des del desembarcament del General Basset a Dénia, la crema de Xàtiva, invasions de Tortosa, València, Sagunt, Vila-real, Tàrrega, Lleida, Cardona, etc. fins la caiguda de Barcelona, descrita sense els complexos ni les pors que nosaltres mateixos imprimim en els nostres anhels de llibertat individual i col·lectiva.

Los reyes de España presiden los actos de la Fiesta del Apóstol Santiago

I un vídeo més, on textualment diu: SE RUEGA NO TOCAR LOS HUEVOS


 1. aquesta de l’escrit anglès! Cal imprimir-la i llegir-la i fer-ne difussió. Si és en un aspecte més actualitzar millor.

  Imagina si els espanyols estan preocupats que han de fer que el rei demani ajut a l’apostol. Santiago y cierra España que diuen. Doncs que tanqui (però a mi el meu homònim aquest em sembla que s’està tornant galleguista) que nosaltres ja sabem saltar la tanca com el del vídeo.

  Cant del cigne, cant del cigne. Avui és any sant (St. Jo cau en diumenge) i enguanya la roha ha guanyat el Mundial. Per primer cop es veuen banderes espanyoles a balcons de ciutats catalanes. És com la llum de l’espelma que quan brilla més és quan és apunt d’apagar-se. Però en aquest cas no s’acomplirà la dita que diu que un bell morir tota una vida honora.

  P.S.: I es clar que Kosovo i Catalunya no s’asemblen en res. Allò important és que el Tribunal aquell ha avalat la decisió unilateral d’independència. No han entés res!

 2. La llibertat que gaudim en aquesta meravellosa xarxa que és internet (encara en mans del poble) ens ha proporcionat aquest regal. Gràcies David, gràcies Blesa.

  Anirem llegint sense presses. Aquests colonitzadors britànics, més aviat anglesos, ténen un sentit de llibertat impecable; són uns tirans i aprofitats i cruels quan envaeixen els països i expolien tot el que poden i més, i també saben escriure i explicar els fets, no tots és clar. Penso en Kipling i Orwell, tots dos van viure a l’Índia i Birmània, i els seus escrits i llibres són antagònics, però et serveixen per conèixer la veritat i treure’n les teves pròpies conclusions. No tenim ací literatura ‘colonial’, ni castellana ni catalana … això m’ho va fer veure la nostra estimada i enyorada Xesca.

  Bon dia Blesa ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.