Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

AL CONTINENT VOTARÉ A….

He estat meditant sobre el significat d’estes eleccions a les Corts Españoles. A diferència del parer general que s’expressa a Vilaweb, estes eleccions em semblen cabdals. I no poques coses i esdeveniments es produïran arran dels seus resultats. A cada posta ens cal un guany. No diré que ha estat difícil. D’entrada, i per descartament no entren en el “bombo” aquells que no són d’obediència valenciana. Per dir-ho en paraules d’un tio meu “que facen olor a valencià“. Mon tio era militant de l’extinta Unió Valenciana….o com jo dic “Autocentrament valencià“. Per tant, ja m’he estalviat un bon gruix de partidassos que ens ixen en els mitjans audiovisuals. Tanmateix, dese , dins del “bombo” el PP, que per als que llegiu aquest bloc, sabeu que els considere una “cosa” pròpia i molt allunyada i diferent d’aquella homònima que hi ha a Madrís……fins i tot donarem un vot i anàlisis de confiança als amics del PSPV…., cal no ser apriorístic, crec jo, vaja!

Partim de la base de que un servidor té un pensament de centre-dreta i valencià…i des d’aquest punt de vist procediré a analitzar. Si voleu saber el resultat de l’anàlisi passeu al (Vull llegir la resta…..)
Partidets que em queden d’estricte autocentrament valencià:

01. PPCV.
02. PSPV
03. EU-IU
04. Iniciativa pel PV.
05. República Valenciana.
06. Opció Valenciana.
07. CiU.
08. Esquerra Republicana del PV i Catalunya.
09. Coalició Valenciana.
10. Ciudadanos. 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

 1. Idò, posaria totes les paperetes cap per avall (o per amunt, ara que hi pens; no hi fa res que se sàpiga a qui toca) damunt la taula de la cuina, escampades. I m’ho jugaria tot al ‘Dit per a dit’. Conèixes aquest joc? No? Idò te l’enseny. Pensa aque a cada síl·laba hi ha d’haver un desplaçament del dit cap a la papereta següent.

  Dit per a dit
  cama cama de ropit
  cama cama d’arengada
  què en voleu de la somada
  set sous i mig
  o si nos un bon pessic…

 2. Josep, dius: “A diferència del parer general que s’expressa a Vilaweb, estes eleccions em semblen cabdals”. No hi puc estar més d’acord amb tu.

  Des d’alguns àmbits, hi ha la “moda” de dir que això no va amb nosaltres. I no és cert. Una cosa és el desitg i una altra la realitat. I la realitat és que: “…no poques coses i esdeveniments es produïran arran dels seus resultats”, com tu dius. 

  PS. He afegit al bloc allò del Feevy i t’he posat a tu. Així sempre sabré quant actualitzes el bloc, je, je…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.