HABITATGE DE PROMOCIÓ PÚBLICA

Això és un habitatge unifamiliar. Ara sí, cal investigar el tema de subvencions i ajudes. N’hi té 118 m2 de superfície útil. S’ha aconseguit que més del 50 % fóra a càrrec de l’administració. Si voleu, podeu. En arribar eren quatre murs de pedra seca. Els sostres i coberta solsits. Així podem resoldre un doble problema: el de l’accés a l’habitatge a baix cost i el manteniment urbà amb un cert decòrum ambiental en les nostres viles i pobles. A més a més, de que, òbviament, l’interior ha d’ésser adient per a persones del segle XXI. La planta superior és un espai-estudi diàfan ben il·luminat naturalment. Per exemple. Com la resta amb espais a doble altura. La gruixa dels murs ens assegura la inèrcia tèrmica tot l’any. Important: evitar la remunta d’humitat des del subsol pels murs i barandats. Tu pots ser l’autopromotor !.
Els documents administratius i orientatius, de base, al "Vull llegir la resta de…" 

Per a valencians:
R.D. 801 / 2005. D’1 de juliol del Ministerio de la Vivienda. BOE 13/7/2005.
D. 81 /2006. Conselleria. DE 9 de juny. DOCV: de tretze de juny.

Per a la resta: el primer i el corresponent a la Conselleria escaient. Generalment es gestiona en finestra única, ambdues. Autopromoció+rehabilitació.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a HABITATGE DE PROMOCIÓ PÚBLICA

  1. x diu:

    La pregunta és si a les Illes hom es pot acollir a ajuts per a la rehabilitació d’habitatges d’aquest estil, sigui per a llogar-los o per a fer-ne ús particular…

  2. valldalbaidi diu:

    Un dia vindràs al poble (i a ma casa) i ja em diràs què et sembla la reforma-obra que em van fer més o menys fa 10 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*