Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

HABITATGE DE PROMOCIÓ PÚBLICA

Això és un habitatge unifamiliar. Ara sí, cal investigar el tema de subvencions i ajudes. N’hi té 118 m2 de superfície útil. S’ha aconseguit que més del 50 % fóra a càrrec de l’administració. Si voleu, podeu. En arribar eren quatre murs de pedra seca. Els sostres i coberta solsits. Així podem resoldre un doble problema: el de l’accés a l’habitatge a baix cost i el manteniment urbà amb un cert decòrum ambiental en les nostres viles i pobles. A més a més, de que, òbviament, l’interior ha d’ésser adient per a persones del segle XXI. La planta superior és un espai-estudi diàfan ben il·luminat naturalment. Per exemple. Com la resta amb espais a doble altura. La gruixa dels murs ens assegura la inèrcia tèrmica tot l’any. Important: evitar la remunta d’humitat des del subsol pels murs i barandats. Tu pots ser l’autopromotor !.
Els documents administratius i orientatius, de base, al "Vull llegir la resta de…" 

Per a valencians:
R.D. 801 / 2005. D’1 de juliol del Ministerio de la Vivienda. BOE 13/7/2005.
D. 81 /2006. Conselleria. DE 9 de juny. DOCV: de tretze de juny.

Per a la resta: el primer i el corresponent a la Conselleria escaient. Generalment es gestiona en finestra única, ambdues. Autopromoció+rehabilitació.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. La pregunta és si a les Illes hom es pot acollir a ajuts per a la rehabilitació d’habitatges d’aquest estil, sigui per a llogar-los o per a fer-ne ús particular…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.