CLUB SÒFTBOL FÈNIX VALÈNCIA

Fa escassament un any les jugadores i entrenadora jugaven en un altre club a sopluig d’un invent quasibé d’afeccionats caribencs i sudamericans que la Conselleria i l’ajuntament de València deien que mantenien. Quan el que fèiem els pares, entrenadores i xiquetes era mantindre’ls a ells a base de pagar quasibé tot. Hi hagué una assemblea on se’ns demanava més diners als pares.
Amb l’excusa de la crisi econòmica. Algú s’aixecà i els va dir que com a independentista estava fart de que els pagàrem tots els seus ‘embolics’ i que les autoritats se’n duien els esforços de pares, entrenadores i jugadores per a tapar les seues mancances per  a traure pit. Diners despistats i d’altres afers usuals en aquesta ciutat i país també n’hi havien. Subvencions d’uns divuit equips, entre reals i ficticis, quan sols n’hi havien uns deu (10) reals. 

Les xiquetes es coneixien gairebé totes des de l’escola pública Santa Teresa i d’altres públics. El ghetto únic de la línia en valencià, del CP. Sta Teresa durant anys i panys a Ciutat Vella; sou la bèstia negra de la ciutat per a les autoritats. Quasi sempre enfrontat a la Conselleria des de l’època de Zaplana que ja ens volien fer desaparèixer del mapa fins a l’actualitat.

Si voleu conèixer un poc més el club pitgeu damunt del nom del club. Una gent molt interessant i abnegada que viu l’esport amb fervor olímpic.

CLUB SÒFTBOL FÈNIX VALÈNCIA

Un altre enllaç d’una notícia.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*