Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

25-APRIL-2011. WE ARE GOING TO DECIDE IT

FROM 10-JULY-2010 TO 25-APRIL-2011
 

Declaració. (Íntegra. Açò sí que és un tratge fet a mida i no els prêt-à-porter del M.H. de la Generalitat d’Avall)
AL VOLTANT DE LA MANIFESTACIÓ DEL CAP DE SETMANA PRÒXIM:

Em tem, però, que estarem a la mani envoltats de cagarrines. Malauradament som una NACIÓ DISCURSIVA i no de fets. A diferència d’ESPAÑA que actua amb fets malgrat que el seu/s discurs(os) siga/uen cavernícola/es.

NO TENIM RES A DISCUTIR-NOS AMB ELS ESPAÑOLS. Hem d’anar a parlar a BRUSSEL·LES I NOVA YORK. Amb l’altra gent civilitzada del món i amb poder.

Si ens ‘discursegem’ amb els españols de nou, ells, que sí tenen CULTURA POLÍTICA D’ESTAT, ens hi tornaran a ensarronar…..

I tornarem a repetir el mateix error de la guerra de 1936-39. En comptes d’emmerdar-nos en la seua guerra ens calia haver creat un comitè de notables que anara a negociar la nostra llibertat amb Londres i Washintong ja aleshores.

Com a persona nascuda, i aveïnada en la Ciutat de València, per tant de Nació Catalana, us demane als Principatins, i a la resta de catalans, que fem eixir el Principat d’España com a primer pas, i conformar el segon Estat català (després d’Andorra); i que els altres territoris de la nació ja ens hi anirem incorporant en els anys a vindre.

Puix que des de l’exterior de la ‘gàbia española’ ens fareu més servei que dins d’ella. Tots junts, endins d’ella, sols ens fem nosa els uns als altres. Que és el mecanisme de l’antiga Confederació que, ELLS, sempre han sabut usar en la nostra contra.

PER LA LLIBERTAT BENESTANT DELS NOSTRES CONCIUTADANS, ENDAVANT LES ATXES !


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.