Quina relliscada!

Hi ha coses que un periodista no pot fer. Vull dir, no et pots anticipar a la notícia, per moltes ganes que tinguis que s’esdevengui. No pots dir que demà hi haurà pau al món, que s’acabaran totes les guerres, que no hi haurà corrupció, que l’home viurà en harmonia amb el medi ambient. Vam riure molt amb el titular de dimecres del diari Avui:

        El temporal deixarà demà un pam de neu al Tibidabo

Ostres, el redactor (Joaquim Elcacho) es va tirar de la moto, com si diguessim, sense casc, a 180 km/hora i amb una tanca d’aquestes de carretera acostant-se perillosament. La veritat, però, és que vam riure molt, i ens vam imaginar que l’endemà, el pobre noi, faria guàrdia tot el dia al Tibidabo per comprovar que realment cauria l’esperat pam de neu.

Però, ai las!, el temporal apocalíptic que preveien els meteoròlegs no va arribar. I l’Avui desviava la mirada cap a una altra banda:

        Els hotels del Pirineu, plens per les nevades

I el pobre noi es devia quedar tot capcot, buidant els calaixos de la seva taula i pensant què faria amb la seva vida a partir de l’endemà.

Afegeix un comentari