Plena de Seny

Benvolguts lectors,

El proppassat 26 d’agost vaig encetar Plena de Seny (senhal ausiasmarquià), un blog que m’agradaria que fos específic de temes de llengua catalana i de literatura. És per aquest motiu que La síndrome de Stendhal quedarà acotat a la resta de temes que ja tractava: música, filosofia, teatre, cinema, i també hi afegiré sèries de televisió, que en veig força i m’agraden. Les seccions que queden tancades són les de Llibres i literatura i Ficcions. La secció de Llengua es converteix en Sociolingüística. A Plena de Seny, la llengua hi serà tractada només en les vessants gramatical i semàntica.

Així doncs, només em resta remetre-us a Plena de Seny esperant que gaudiu llegint-la com jo gaudeixo escrivint-la.

Quant a Elsa Álvarez Forges

Barcelona, 1976. Sóc llicenciada en Història, en Filosofia i en Documentació, i graduada en Cant i en Arxivística. Arxivera a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet i aprenent de novel·lista. Melòmana, teatròfila, lectora, serièfila i cinèfila (em penso que per aquest ordre).
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.