LA CLAROR ESTRANYA

Ahmed Sued és un grafiter que els capvespres fa feina netejant les cabines dels vídeos pornos d’un Sex Fashion: Venus Superstar. Dur i brut treball. Silenciós i enigmàtic, Ahmed es dedica a pintar per les parets de les autopistes frases d’amor que semblen tretes d’El collar de la tórtora, un llibre de poemes clàssic que em robaren fa anys.

NO VOLGUEU PROHIBIR EL FOC SAGRAT DE L’AMOR, va espraiar fa un parell de nits a les parets del torrent de Casavella a prop de Biniaraix.

UN CANT D’AL·LOTS GATS DINS LA NIT DE GENER: VAIG SER HÖLDERLIN, RILKE, RIMBAUD, va pintar amb bestials majúscules damunt el formigó de l’autopista d’Inca un matí que anava molt col·locat.

POETA EXCLUSIU DE L’AMOR: SOM JO, va deixar gravat amb color negre damunt una tanca de publicitat de rebaixes un horabaixa que havia begut absenta.

L’EUFÒRIA DELS ORINARIS FLAMEJANTS, va esgrafiar amb lletres d’or i pixum en un cap de cantó del carrer de sant Miquel de Palma suara.

He sortit a caminar amb la boira baixa. Tota cosa florida em semblava d’aire, tota la terra era de sabonera blanca. M’agrada la llum de l’anticicló. No hi havia herbes ni verdet. Només esqueixos d’un drap entelat de filatures albes. Era com qui anar perdut entre esfilagassades ombres blanques. Somreia com si estàs a punt de caure dins l’abís. Mentida. Totes les geometries del miracle eren possibles.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *