EXCURSIÓ PER MONTSERRAT – COLLA D’AMICS GR

Aquest diumenge hem fet la darrera sortida de l’any. Una trentena d’integrants de la Colla hem anat a la muntanya de Montserrat, un indret que, tot i haver-lo fet altres vegades, no deixa mai d’oferir-nos noves perpectives. Ha fet un dia magnífic que ens ha obligat a carregar les motxilles amb la roba que ens anavem traient.
La Jornada ha culminat amb un dinar a Monistrol, tot desitjant-nos mútuament bones festes.


Vista del Prepirineu nevat 


El Cavall Bernat (originalment El Carall d’en Bernat) 


Moment de descans en mig de la caminada


Iniciant el camí de tornada al monestir


Monument a l’Abat Oliba


La Colla, ben dinats i abans del petons i encaixades de comiat 

M’acaben d’informar que durant la missa del mateix diumenge, els monjos de Montserrat han rebatut la Conferència Episcopal Espanyola, que s’havia mostrat contrària a la independència de Catalunya, tot afirmant durant l’homilia que “EL POBLE MAI MÉS NO SERÀ ESCLAU”. Un motiu més per estar satisfets d’haver coincidint aquest diumenge a la muntanya.

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en GRAN RECORREGUT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*