CDC surt de l’armari Ja! (3a. Part) o “Duran i Carod com animes bessones”

Avui he llegit al diari Avui una carta al director escrita per Josep A. Duran i Lleida amb el títol "Desacord de Duran", a on exposa el seu malestar i desacord amb els articles publicats pel sotsdirector d’aquest diari, Salvador Cot en el seu article "L’agenda nacional" i també per Lluís Bou en la seva crònica habitual basada en "fonts de CDC".

En Josep A. Duran i Lleida en aquesta carta al director fa una afirmació que coincideix molt amb en Josep Lluís Carod-Rovira, podem dir que son com animes bessones… 

En Duran diu textualment que ?la proposta d?Unió no passa per desenganxar Catalunya de la resta de l?Estat, que és el que sempre ha defensat CiU?, i acaba dient que: "Tot això ho deia com a dirigent d?Unió i no com a candidat de CiU.?.

En Carod ha dit en una entrevista a Localia recollida per Europa Press, què ell mateix no va ser mai partidari del ‘NO’ a l’Estatut, tot i que va assumir protagonitzar la campanya del NO contra l?aprovació de l’Estatut.

Tant en Duran com en Carod, son capaços de fer campanya política contradient el que ells creuen, un com a candidat de CiU ha de defensar la proposta ?per desenganxar Catalunya de la resta de l?Estat? malgrat que no hi creu i no és la seva proposta, mentre que l’altre, va assumir protagonitzar la campanya del NO contra l?Estatut, mentre ell hagués apostat per un SI.

Amb quina barra aquest polítics es veuen amb el cor de sortir de campanya per convèncer als seus votants d?unes propostes que ells mateixos no hi creuen?.

Tant Carod com Duran son com animes bessones, segur que tots dos es senten incompresos per la seva gent i es senten desgraciats, tots dos tenen que vendre un producte que no hi creuen. Llàstima perquè tots dos son molt bons venedors, però crec que s?han equivocat de companyia, s?haurien de pensar en demanar el ?finiquito? i cercar feina en una altre empresa. Potser allà tindran més oportunitats.

Pels compatriotes de CDC, si us plau feu un pensament i expliqueu d?una vegada a la vostra parella que sou independentistes i que no voleu conviure més amb ella.

CDC sortiu de l?armari Ja!

Pels meus companys d?ERC, si us plau fem un pensament i expliquem d?una vegada a Carod que nosaltres no volem dirigents que no creuen amb el que nosaltres creiem.

Congrés extraordinari d?ERC Ja!

Nota: He decidit canviar l’imatge per que considero que era de mal gust

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *