Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

COMPROMÍS I AVANT !

Vaig tindre un frec a frec a frec amb el meu amic i company Agustí Cerdà. Pels enfrontaments entre Morera i Cerdà. I els subsegüents enfrontaments a nivell inferior entre militants de rang inferior d’ambdós sectors progressista d’aquesta societat. 

AGUSTÍ (dixit):   

Un regidor de Compromís de Sagunt em diu “cunero” en un article. Allò rellevant per ell, és que vaig ser diputat per Barcelona. Ignora, deliberadament, no obstant, els centenars de propostes fetes per, des de, o sobre el País Valencià. Des de la defensa de la TV3 a la de la taronja valenciana, des del Corredor Mediterrani a la memòria dels nostre papers de Salamanca, de la reclamació del tren Gandia-Alacant o el Xàtiva-Alcoi al suport als dependents valencianEs o als afectats de les pantanades; per no parlar de les subvencions aconseguides en favor d’Escola Valenciana, ACPV o la Fundació Bromera. Està per veure si el diputat de Compromís serà capaç (cas que isca, que encara està per veure) de plantar-se a la tribuna del Congreso i dir que no és espanyol, de parlar en català o de demanar que es publiciten les despeses de la Casa Reial. O d’arrimar un cèntim a l’entramat cívic del País Valencià. D’entrada “l’estricta obediència valenciana” ha resultat ser una dòcil submissió espanyola. O que això d’anar a les eleccions sota l’empara d’una organització espanyola com Q? Doncs, no creure en les possibilitats d’una organització valenciana !! i cedir a un xantatge impresentable. “Soy valenciano, español y ciudadano del mundo.” deia el propi Morera . A mi m’és suficient en ser valencià i ciutadà del món, vaja. I com a tal, si puc ajudar a refer aquest País, ni que siga des de Barcelona , ho faré. Una i mil vegades. Ves per on, al remat, ERPV és l’única organització del País Valencià què el seu presidenciable no és el cap de llista d’una opció de Madrid. Ho dic per si algú vol repensar-se el vot.
Ieieieieieieieeeieeeieeieieeee (cant de la dansa de la pluja txeroqui.)


1. “Agustí em cagaré en l’òstia, eh ! estic fart de tanta tonteRia entre ELS uns i ELS altres. Em sembla ridícul tant per part de Compromís com per part d’Esquerra-PV. I a la fi el que cal és tindre poder per a fer coses en favor del país. I la seua gent. Fa anys vos vaig pegar un calbot a tu i al Morera per a trencar aquesta ‘micro-guerreta’ fraticida i se m’està inflant la bossa escrotal, perquè d’eixa manera, ací, qui guanyen són els partits d’obediència estricta española. ÒSTIA !

2.”Agustí, saps perfectament, i que en el mateix dia vaig parlar amb tu, i mitja hora abans amb Morera fa anys d’això. Però que d’una vegada no perdem pistonada. Compromís té més requeriments que els sols del Bloc. Si recordes teníem més ‘chance’ amb EUPV que amb el Bloc en certa època, sols per qüestions de principis identitaris o de pactes a primera vista antinatura però que quan fas política municipal cal fer-los. Com saps, estic retirat de la vida política fa una pila d’anys. Esperant que madurem políticament i pagant tot el que puc a aquells que portaran el meu país a la independència política d’España i França, per fases o com siga. Una abraçada per a tots.”

3. “No t’he tractat a tu, ni a ningú, d’immadurs i innocents. Sols expose la meua trajectòria viscuda al si de la política. Sols estic apel·lant a sumar ambdós electorats sense caïmisme, doncs,el colonitzadors españols, que sí que són eficaços alhora de sumar, dividir i emviscar-nos en el seu joc d’espills. Com veus, jo no personalitze, en cap, però sí en el dels responsables polítics de cada poble, de cada circumscripció electoral, etc. per a que moguen en eixa direcció fruit de la generositat i, també, perquè no?….del propi interés. No es tracta de mostrar qui pixa més llarg, sinó de multiplicar el nostre gran potencial, inútil, de moment. Cordialment.”

4. “I els de Compromís, en bona mesura també (es perden). Ací és on hi vaig. D’acord Vicent. Saps què?…és que sóc militant d’Esquerra Republicana de Catalunya fa uns 19 anys (des dels temps més fotuts i difíls) i no de Compromís, per això parle més dur als més meus… 😉

 

 


 1. Hola Josep,
  Desconeixía el teu blog i m’ha sorprés molt favorablement.
  Respècte al que dius sobre COMPROMÍS i ERPV n’estic plenament d’acord. Els hem de fer baixar del burro d’una vegada. O son estupids o hipòcrites però la situació del País Valencià demana UNITAT i molta unitat i menys capelletes. El mateix respècte al PSAN, jo vaig ser molt proper durant la transició, li vaig escriure al blog d’en Josep Guia, en concret a l’entrada sobre “Il sacco di Valenza” demanant-li UNITAT i una reflexió seriosa. No he rebut respòsta. Ara li n’he escrit un altre molt mes contundent, però amb molt de respècte perque l’aprecie, a la nova entrada de 27 de Gener, “El País Valencià es mou” i, de moment, no l’ha publicat. Per cert, te nassos el titol. 
  Crec que m’aplicarà la censura perquè li ho he dit molt claret, que les diferències amb COMPROMÍS son ridicules i m’he posat molt dur repècte al comunisme que mantenen. Els veig que no han evolucionat. Jo si que ho he fet, els principis bàsics de País Valencià (i desprès ja veurem com articulem els Països Catalans) i ser una persona d’esquerres moderna i actual. L’esquerra ha de resoldre els problemes de la gent, començant pels mes febles i deixarse de teories leninistes i estalinistes. Ja n’ha hagut prou! Li vaig dir que un vell amic meu, ja mort, fou xiquet de la guerra, sa mare tenia linia dirècta amb Stalin i el seu germà fou l’assassi de Lev Trotsky. Varem tenir molts anys per parlar de Russia quant va retornar. En va acabar fart de tot i denunciant el frau d’eixa dictadura. Ho vaig poder comprovar el 1997 quant vaig viatjar per treball a Moscow, les criatures abandonades pels carrers mentre els jerifants de l’antic règim es passejaven amb Daimler-Benz (Mercedes) de gama alta. També li digué que de la Xina no en volia ni sentir parlar.
  En fi, espere que les nostres veus siguen escoltades i els entre l’esme. Es inacceptable eixa desunió. Jo que no tinc ambicions politiques nomes puc sentir fastic.
  Bona nit.
  Robin Hood of Sherwood 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.