TROBADA D’ESCOLES A VALÈNCIA-08

TRobada d’escoles de la Ciutat (puta i alzheimèrica), que cada vegada “apitxa” menys i entona millor com podreu comprovar:

Hi hauria més de 20.000 persones avui al Jardi d’Aiora. Xiquets de tots els colors i ètnies. Els nous ciutadans. Milers de samarretes vermelles amb la V de victòria dissenyada pel gran Xavier Mariscal, que ho fa des de fa anys. Cada logo anyal és una delícia. Companyonia i molt bona sintonia a tot arreu. Una immensa paella, com no pot ser altrament. Els bars desconeixien l’esdeveniment i els ha agafat a contrapeu. No donaven l’abast. Tots exhaurits de menges ja a quarts de tres. La creativitat dels nanos fent els seus tallers i compartint-les seues creacions amb les altres escoles. Aquell nord enllà on la gent és rica, lliure i desvetlada, del poeta, avui, érem nosaltres mateixos.

Els nostres governants si tingueren un mínim de vocació cívica impulsarien aquest moviment, que és únic a tot Europa.

No cal anar defora, com tant ens martellegen continuament, amb ment i pensa provinciana, amb allò del “nostre entorn més immediat” i qui no és capaç d’ensumar que molt del que anhela, teòricament, ja ho té ací si sap jugar a favor d’ells mateixos…. i si no, no mereix ser a la Generalitat Valenciana.

Vos hi dese el final de la Trobada que he filmat i pujat al You Tube:

  

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a TROBADA D’ESCOLES A VALÈNCIA-08

 1. x diu:

  Molt bé, Josep. I les Escoles Valencianes un 10. En Mariscal també, el trob diví. Ai, hi ha dies que pens que tens raó i que ho aconseguirem, però ho veuré més clar quan passi la primavera i el pol·len hagi desaparegut.
  1000B7s

 2. valldalbaidi diu:

  Amb afecte

 3. Toni diu:

  Estimat Blesa,
  sovint la vida et deixa sorpreses com trobar-te a un vell conegut -o desconegut, per ser una relació virtual- i adonar-te’n de cop i volta que estàs parlant amb algú del qui saps més del que l’altre es creu.

  Josep, gràcies per la conversa i recorda fer-te ressó de Rent. Et deixe la web: http://rentllibres.wordpress.com

  Per cert, excel·lent el treball de la gent de les trobades. Enhorabona a totes les famílies que hi acudixen cada any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*