Ñ

ENS ESTIMEN MOLT

MOLT I MOLT . PUNXEU L’ARXIU….I EN PARLEM

DEDICAT, SOBRETOT, A L’AMADEU CASUCREU

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Ñ

  1. Victòria diu:

    Que no ens deixi ni la m

  2. amadeu_casucreu diu:

    Jo que com saps, em dedico als impostos, no estic gens en contra que Hisenda no ens oblidi, perquè això fa pujar la demanda d’assessorament fiscal, i per tant els honoraris. Ho reconec. Sort que això dels blocs és anònim perquè si els meus clients em sentissin no li trobarien la gràcia.

    O sigui: més inspeccions, més demanda d’assessors, més preu per hora d’assessor, més honoraris, més calés que em demanarà la meva ecs… ai collons, potser al final encara hi sortiré perdent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*