Petits gestos

Afirma la Generalitat que hem resolt no se sap ben bé quants milions de coses gràcies als “petits gestos”. És possible. És possible que l’estalvi d’una bombeta feta d’un material reciclable i sostenible ajudi el medi ambient i contribueixi a rebaixar el rebut de la llum. És possible també que si, en lloc de fer-nos banyeres, ens dutxem cada dia, el campanar de Sau només traurà cresta i no panxa al pantà. És possible finalment que, si acceptem els 60 quilòmetres per hora a les entrades urbanes, reequilibrarem les finances de l’Estat perquè morirem d’un atac d’impaciència i no arribarem a vells. Però els incendis, la sanitat, l’educació, la seguretat, el finançament i la dignitat nacional són una qüestió de grans gestos. I de bons governs.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *