DEL JAPÓ ESTANT

Escric aquestes paraules des de Tokio, assegut davant de l’ordinador de l’Albert i la Yuko, al seu pis del barri d’Ogicubo, poc abans de marxar tots cap a Sendai, on es casaran seguint els costums japonesos. Ahir vam ser a Kamakura, on la Maite va fer-me aquesta foto davant del Gran Buda.
Serem per aqui fins el dia 9 i una de les visites programades es als Alps japonesos, coberts de neu.
Esperem que terratremols, sunamis, nuclears i Corea del Nord ens deixin passar uns dies tranquils.
No escric gran cosa mes perque resulta complicat fer-ho amb un teclat sense accents i amb tot de caracters japonesos.
Prometo un reportatge complert, escrit i visual, quan tornem a Barcelona.

 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en CALAIX DE SASTRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.