Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

Xavi i Maria retinguts per la poli “okupa”.

Apareixen en la foto. Ho he vist per la nota al FB del Xambó que enllaça amb el web de Ca Revolta. I són la parella que du el local.
Quina gran heroïcitat la dels “numerets” policials!
 De vegades –o sempre– m’ha agradat mirar enllà on es produeixen fenòmens d’aquesta mena en altres llocs del món per a autoconvèncer-me que ací estem en uns graus de civilització raonables. Però és que, ara i ací, portem una temporadeta que sembla que estem en qualsevulla dictadura bananera del centre d’Àfrica. ¿Algú hom pot demanar el perquè pose els noms dels dos segrestats temporalment? doncs per a demostrar lo reimbècils que poden arribar a ser els poders antidemocràtics per a ordenar identificar algú que és veí i personal absolutament respectable que tothom coneguem al barri de Velluters. Persones  que t’han tractat amb cordialitat, que t’han servit desenes de cafès, tòniques, tés i sopars. Açò passava avui a València, després de la mascletà, que com diu una bella persona: n’és la clau de tantes coses. Jo no sé què diu un dels drets humans fonamentals sobre la lliure circulació de persones…ni que siga en la teua ciutat. Però algú hi hauria de fer saber què (ens) passa ací.
Allò de l’estat español és un monstre que cada dia s’assembla més al de Corea del nord.

¿On són eixos lluitadors de saleta d’estar que s’esgarren les vestes per casos similars en qualsevol lloc situat a 12.000 quilòmetres de distància d’ací?
Possiblement el que els agradaria als governants -i llurs sequaços- és tindre davant gent violenta per a justificar les seues pròpies irregularitats, però el que temen realment els antidemòcrates és trobar-se davant llurs macarres amb rosesParks, martinluthernKings i mahatmaGandhis.

Passeu al “Vull llegir més….” on s’expliquen els esdeveniments dels escorcolls de la bòfia nordcoreana:

Un company i una companya de Ca Revolta han estat retinguts hui per la Policia Nacional al carrer Cordellats, just quan tornaven de la xiulada a la mascletà.
En concret, els han encerclat 9 policies antidisturbis que han baixat d’una furgona.
Els han identificat i escorcollat buscant si portaven objectes agressius, tot, segons han afirmat les mateixes forces de seguretat, per “per interés policíac”.
En les darreres setmanes aquestes retencions arbitràries s’han convertit en una pràctica corrent per part de les forces de seguretat (ja va ocórrer en diverses ocasions durant les protestes per l’educació pública i contra les agressions a l’alumnat de l’IES Lluís Vives).
Com ha quedat palés per les seues reaccions públiques, les nostres autoritats s’han posat nervioses en vore com una part significativa de la ciutadania està exercint el seu dret a expressar el seu rebuig a les retallades i la corrupció; i més encara, si aquest rebuig es manifesta en el carrer i justament en Falles, quan més visitants i  càmeres estan pendents del que ocorre a València.
Malgrat els seus intents de confondre l’opinió pública acusant-nos d’antifallers i de menysprear les reines i la cort d’honor, estem comprovant aquest dies que són més les mostres de suport que d’animadversió. Ja ho poguérem constatar en el primer acte gros del calendari faller, la Crida, on acudírem amb els ninots “indultats” de Camps, Costa, etc…
Tal com s’ha donat a conéixer per alguns mitjans de comunicació alternatius, no és el primer cas de retencions que s’han produït durant aquestes festes. Aquestes actuacions, a més, s’estan estenent al llarg del país: hui mateix hem sabut que els guàrdies civils de Llíria tenen ordres d’identificar dotze persones al dia.
Tanmateix, ho hem repetit una i mil vegades: les restriccions a la llibertat d’expressió i els intents de callar-nos, no faran sinó reforçar el nostre compromís per una democràcia més plural i participativa. Mals ciutadans per a la democràcia vol formar el govern quan la seua solució és tractar d’acovardir com a pràctica habitual quan s’exerceix el dret a la crítica i la manifestació.
Perquè com ha recordat fa poc el sociòleg Gil-Manuel Hernández: “Creiem que està fora de tot dubte que les Falles són intensament polítiques, de fet naixen històricament com a manifestació de crítica política de les classes populars. I així ha de ser. De fet, les Falles no necessiten menys política, sinó més estar en el món contemporani, no aïllades en mons imaginaris”.
***************************************************************
Acabem amb un tema musical relacionat:


  1. This has got to be the best subtle Simpsons reference g star since the Fishbulb.but in any case, it’s a poignant, slick g-star 3301 design.Aequally Adidas Jeremy Scott and also Nikeenjoy a top popularity on earth for most causes. Simply good quality sporting activities shoes or boots can deliver these the identical popularity around the globe. Regarding numbers lovers, it will be intriguing to learn in which Js bones keeps the particular big difference of being the best maker regarding sportswear inside complete.It’s not too late to get a pair of shades – esoecially when they are this cool! From the Fall/Winter collection, these burberry bags are inspired by the vibrant hues found in the brand’s Spring/Summer. g

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.