CLAR I NET: VALENCIÀ

Gracies Marta pels vídeos que ens ofereixes. Hi afegiré sols una cosa: tinc amistat amb un directiu de la Ford d’Almussafes. Allò que en diu Alfons López Tena és rigorosament cert. La intel·ligència española precisa d’esperonar el blaverisme. Ho faran. No ho dubteu. És la seua supervivència dins d’un corral xicotet o la nostra dins del món global el que hi ha en joc. 

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 respostes a CLAR I NET: VALENCIÀ

 1. x diu:

  Aborronada, després de veure aquests dos vídeos

 2. valldalbaidi diu:

  per poder accedir des de Gandia i així vore tot allò que ens oferiu.

 3. greg diu:

  Portaba un cuant temps escribint i ara també m´he
  pasat als blogs. Veig que tu ja ets un expert. Podrias donarme si us plau la teva
  opinió sobre el meu blog 
  http://diaridelgreg.wordpress.com/

 4. latrappola diu:

  Molt interessant, tant l’entrevista com el comentari del tal Catalán. Només una cosa, veig que fins i tot els independentistes creuen que Madrid és el centre del món. D’acord que aquests espanyolots són els que ens dirigeixen i avui en dia poden presumir d’estar per sobre nostre, però no ens enganyem, Madrid dins el món globalitzat actual pinta ben poc. No és ni un centre industrial, ni tecnològic, ni té recursos naturals, ni tampoc ocupa una bona situació estratègica. La grandesa de la CAM està simplement en la gran quantitat de diner públic que hi aboquem (i ho dic en primera persona del plural).

  Cal entendre que si Almussafes tanca una de les principals perjudicades és la CAM. Són declaracions de la renda que es perden, subsidis a pagar, i empreses satèlit que també deixen de contribuir (bona part d’elles afincades a Madrid). Sense un teixit industrial fort a la perifèria Madrid tal com és ara no podrà existir.

  És molt significatiu el comentari d’en Solchaga, “El Levante español será un país de camareros y paletas”. Cap aquí anem, però el dia que això passi el centre peninsular serà un país d’encarregats de sucursals estrangeres i paletes. Aquest centralisme de poca volada inte·lectual ens empobreix a tots plegats, i a la llargà també empobrirà la CAM.

  És molt significatiu comprovar com cada any tenim una inflació bastant superior a la de la mitjana europea mentre els salaris no pugen. És una inflació de caire estructural, cada cop produim menys, ens empobrim nosaltres, però els madrilenys també, encara que ara no ho vegin i estiguin contents per haver guanyat la lliga.

 5. martainsa diu:

  Hola, Josep, celebre que t’agradara. Des d’aquella entrevista em mire les coses amb un altre prisma, i hi ha coses que només s’entenen des d’aquesta perspectiva -aparentment paranoica, però no- que em va obrir el López Tena…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*