DELIQÜENTS HABITUALS EXTORQUEN UNA ENTITAT CULTURAL DE LA QUAL SÓC SOCI I MEMBRE DE FA MÉS DE 30 ANYS.

El Govern valencià imposa com a data límit de pagament de les dues multes, que fan un total de 600.000 € el 20 de març, més els ‘interessos’

El Govern valencià va iniciar el gener de 2007 (ara fa, per tant, 4 anys) un procés de persecució econòmica i política contra Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que té com a objectiu intentar tancar les emissions de TV3 al País Valencià i castigar amb multes desproporcionades una associació cultural sense ànim de lucre com la nostra. Tot i l’extraordinària desigualtat de forces, ACPV ha aconseguit mantenir la major part de la xarxa de repetidors encara en funcionament, però hi ha tres que han estat precintats per la Generalitat (la Carrasqueta a l’Alacantí, Alginet a la Ribera Alta i Llosa de Ranes a la Costera) i els altres tres principals repetidors (Montdúver a la Safor, Perenxisa que cobreix la Ribera Baixa, l’Horta i els Camps de Morvedre i del Túria) i Bartolo (que cobreix les dues Planes) estan sotmesos a diferents procediments judicials impulsats pel mateix Govern amb la intenció d’intentar també tancar-los.

A més de l’amenaça que continua existint, per tant, sobre els repetidors que encara emeten el senyal de TV3 al País Valencià, el Govern valencià ha imposat a ACPV 3 multes per cadascun dels repetidors precintats. La primera, per un total de 126.943,90 €, ja ha estat pagada per ACPV. Queden pendent de pagament dues multes de 300.000 € cadascuna (que sumarien per tant 600.000 € més els interessos meritats).

ACPV va presentar en el seu moment recurs a les dues ordres de pagament, però la darrera Resolució de la Direcció General de Tributs de la Conselleria d’Hisenda de la Generalitat Valenciana (vegeu document adjunt) ha posat fi als nostres recursos de manera definitiva, i ha ens ha imposat la data del proper 20 de març com a límit per a fer efectiu el pagament del total de les dues multes pendents.

 

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a DELIQÜENTS HABITUALS EXTORQUEN UNA ENTITAT CULTURAL DE LA QUAL SÓC SOCI I MEMBRE DE FA MÉS DE 30 ANYS.

 1. josepselva diu:

  Com Xicago anys 20, amb la impunitat que te Al Camps, com Al Capone els anys 20.

 2. borinotus diu:

  Ja els arribarà l’hora, ja.

 3. Reyes diu:

  Hi ha hagut alguna iniciativa per portar aquest tema al Tribunal Europeu? Resultat? Possibilitats? 
  Ben cordialment,
  Reyes 

 4. valldalbaidi diu:

  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*