aquesta vegada…, gràcies pedro sánchez

Aquesta vegada han entrat per les urnes…, gràcies Pedro!
Aquesta vegada, l’espectre del feixisme va entrar per la porta gran amb el permissiu cerimonial el dia de l’exhumació de les restes de Franco…, gràcies Pedro!
Aquesta vegada amb presos i exiliats polítics, l’Espanya comunitària dominada per trets feixistes com els del36 ara avergonyirà la UE… gràcies Pedro!
Aquesta vegada cada una de les proposicions o esmenes de VOX en seus parlamentàries, en ser la tercera força, atemorirà la democràcia i, saps perquè Pedro?, per què alguns formen part del partit per tallar de rel tota mena de llibertat en nom de la “UNA GRANDE Y LIBRE” i d’altres per actuar com a perdonavides als qui acollonits desisteixin d’exigir-les…., gràcies Pedro, ara veurem a quin cantó et posicionaràs, si com en els interrogatoris policials plantant cara al policia dolent o continuant com fins ara cedint al policia bo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *