Donec perficiam (8) Embolica que fa fort

 

 

dijous 20 de febrer de 2020

Des de fa uns dies, posa-li setmanes, anem una mica venuts perquè no sabem què està passant i qui n’és el responsable.

Sempre ens queda el recurs de donar-li les culpes al MHP Torra o, citant un mestre de la guerra, crec que japonès,  li donem les culpes al Junqueras i de pas a tota ERC que sempre han estat molt soferts i culpables de tot.

Suposo que coneixes el principi que diu que si ERC pacta, és que s’han venut i si no pacta, és que els han comprat.  La màxima fa un quants anys que ens acompanya.

Està clar que cada partit, mira de desenvolupar l’estratègia que més rendiment electoral li ha de donar. Per això hi ha qui mentre s’esgargamella dient que als socialistes ni aigua, perquè són partidaris del 155 i no es van fer gens de vergonya de posar a la presó els líders independentistes, després fan un pacte i els regalen la Diputació de Barcelona.

Nosaltres seguim amb les nostres lluites partidistes.

No volia citar-lo perquè m’embrutarà l’article però sí, crec que va ser l’Aznar que va dir que els catalans no avançaríem mai per culpa de les nostres lluites caïnites.

Ara estem passant una temporada que n’és una bona il·lustració.  Si no ho teníem prou embolicat, una notícia  per whatsapp : “Sacsejada al món independentista: es presenta un manifest transversal a favor del candidat Puigdemont” .

La idea pot ser bona, però el MHP Puigdemont, com ja sap tothom, no pot posar els peus a la grotesca España.

Algú podria explicar quina és la intenció final d’aquest manifest transversal?

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.