Solcades

Eduard Solà Agudo

20 d'abril de 2024
0 comentaris

Què farem, Toni?

I

Què farem, Toni? ‘I cartes que no lliguen’. Què farem? Demà al dematí, ans d’anar a Vinaròs, tiraré una tractorada de Nutrex cuajo. ‘I cartes que no lliguen’. No lliguen, company. I poc a poquet, esta manera ‘cotxa’ de caminar mos portarà a la nit. ‘Cuerpo a tierra!’ I en arribar a la nit riurem. I escriurem los consells que mos donem. ‘Amb reis i asos’. Esta vegada plorarem. Plorarem per les nits que hem deixat perdre. ‘Anem al cuc’? No muntaré a la city, que demà he de tirar una tractorada.

II

Este món està per evangelitzar. Això és així. Cada vegada la cosa se’n va més de mare. D’una altra manera, la vida seria una cosa més enraonada, més honesta, més feta a la mida de la bondat. Per a fer-nos una idea, només cal mirar l’entorn, escoltar les converses, deixar perdre el temps.

A la vida, va com va. Va com va, esta manera de viure. Una altra manera de viure és possible. Perquè esta manera hipòcrita de relacionar-se, no és manera d’entendre’s.

III

Ho veus, Toni? Què farem? La lletra és viva. La nostra manera de viure és més sana. D’una altra manera seríem com els altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!