I EL BALL ES FA REALITAT….

R09-02-14 - commercial - (Royal Academy of Dance, Singapore) 090812

Quan arriba el dia que el ball es fa realitat. I tot gira sobre la fusta de l’escenari. I t’agafo aquell mà esquivada i m’abraces. I ara sí que em dius: gràcies pel que has creat. la meva història i la de l’avia que em murmurava les tecles del ritme. La vida fa aquests girs inesperats com una pròpia novel.la. Una escaleta regirada i esbrinada que ara es fa realitat amb sentit i paraules. T’enamora i s’enamora. Un ball perdut i retrobat. Un Miquel que estima. Una laura que el perd i guanya una volta amb un soliloqui, 1, 2, 3 i re mi fa sol. L’espera ha estat llarga però ara sí podem fer un ball regirat. Una Laura que va començar a mirar-me per aquell jardí de l’ateneu on jo pot ser només tenia 20 anys i ara t’he fet gran. T’he fet important. Vius amb mi i balles d’amagades, però jo et veig i et murmuro les notes que has de sentir per fer el gir inesperat d’un primer ball. El nostre. Un tutú penjat i una maquina d’escriure abandonada. I ara què? Ara comença el nostre espectacle en un sol cos, amb un sol ritme i un esglaó pujarem i m’agafaràs fort i et veuré preciosa jo amb el nostre llibre i tu amb el teu ball. Ja no caurem, ja no farem salts inesperats ara estem tu i jo. Un sol equilibri en una sola melodia. En un únic tempo. En una  paraula. Ara més que mai ens donem les gràcies per haver jugat a dues veus. La teva, la meva. Uns músics que s’han fet realitat i tocaran el ball. El que mai vas saber sentir i jo de teclejar. Un a un. Dos passes , fas aquella volta que esquinçada ens trobem, en aquell paràgraf. Una sola imatge he construït.

spotify:track:2wxrcGediZ9rUTSyAybo9k

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: