RF: l’artista viu més important

Ara que la pintura deixa a tothom indiferent, ara que l’escultura és la riota de les places públiques, ara que la poesia és catacúmbica i la narrativa hipopotàmica, ara que la música viu la seva pitjor hora i el cinema ja ha passat a millor vida, ara que un autoanomenat artista pot penjar quatre pantalles en una paret i dir “apa, reflexioneu”, ara que l’Art ja no és tècnica i inspiració sinó galtes i subvenció, encara queda, a disposició del públic general, delectant ja diverses generacions, l’Artista per excel·lència, el geni de la raqueta, Roger Federer, sens dubte l’artista viu més important.

Un pensament a “RF: l’artista viu més important

  1. però tant perquè sigui declarat l’artista viu més important?
    “ara que l’Art ja no és tècnica i inspiració sinó galtes i subvenció” brillant aquest fragment. Potser si que hi ha molta barra i tonteria disfressada d’artista i art.
    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *