MIRÓ recent

A la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia podem veure l’exposició “Antoni Miró, obra recent”. En aquesta darrera mostra hi podem trobar alguns dels darrers treballs d’aquest pintor que, com ha dit més d’una vegada, “pinte allò que no m’agrada’.
I a Miró no li agrada el dol de les mares palestines; els pidolaires malvivint pels carrers; els supervivents d’Uri-Casimira; la lluita als carrers d’Ucraïna; la guerra d’Afganistan; el caos a Bengasi; la tortura a l’Irak; els atemptats a les Torres Bessones; les manifestacions als Balcans; els mendicants demanant almoina; els immigrants que es juguen la vida en una pastera; els almoiners suplicant als carrers, els catalans als carrers lluitant per la seua llibertat…
Antoni Miró en aquesta nova exposició mira la realitat que ens envolta amb ulls crítics i en fa miroies d’art.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *