Conferències: ”Actituds de maltractament envers l’ home”. Barcelona, Societat Catalana de Sexologia, dimecres a un quart de nou

Sota el lema d’ ACTITUDS DE MALTRACTAMENT ENVERS L’ HOME, la Societat Catalana de Sexologia de l’ Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears orgnanitza una sessió acadèmica amb dues ponències:

1.- Josefa de Barberà, metge ginecòloga, Diplomada en Sexologia a Paris i membre de la Societat Catalana de Sexologia que parlarà de ”Com expressa la dona la violència”.

2.-Facund Fòra, metge psiquiàtre del Centre Mèdic Teknon de Barcelona i Expresident de la Societat Catalana de Sexologia que parlarà de ”El maltractament envers l’ home amb disfunció sexual”.

3.-Moderadora: Francisca Molero, metge. Llicenciada en Medicina. Màster de Sexologia.  Coordinadora del Master de Sexologia Clínica de l’UB. Facultat de Medicina.

La sessió es farà a les sales de l’ Acadèmia, al carrer Major de Can Caralleu, 1  al 08017 de Barcelona. I l’ hora cap a un quart de nou del vespre del dimecres dia 26 d’ octubre de 2016.

Aquesta sessió és oberta als professionals  en general, relacionats amb el tema, encara que no siguin socis de l’ Acadèmia. És a dir professionals de la salut i també advocats, educadors socials, treballadors socials, etc.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *