Vacances per avorriment

No estic pas de vacances, fins el setembre no las faré, però la veritat és que amb el que esta passant als Països Catalans darrerament, em queda molt poques ganes d’escriure quelcom que no sigui repetitiu.

Resulta increïble el munt d’arguments independentistes que es podrien derivar de les circumstancies actuals.
Però per desgràcia no hi ha cap partit polític avui en dia que en pugi fer-les servir per a aconseguir més sobirania pel nostre país.

Ni ERC, que és el partit a on milito , està avui en disposició, gràcies a la seva estratègia d’entrar en el govern amb el PSC-PSOE, de poder aprofitar la conjuntura per fer pedagogia contra el centralisme espanyolista. Si aixequen massa la veu, poden perdre tot el que han apostat fins ara i en Carod es quedaria sense arguments

Ni CiU , què debat en entrar al govern del PP o del PSC-PSOE, pot aixecar molt la veu si no vol veure en perill aquesta possibilitat.

Els demes partits ja no hi conto, perquè son mers sucursals dels què causen tot aquest desgavell.

Veien el panorama un no te ganes d’escriure més, és què és tant evident què pertànyer a Espanya és un mal negoci en tots els sentits. No cal convèncer a ningú més, perquè els que no s’ho creuen després de tot el que està passant, és què mai canviarà de pensament.

Per tot això, deixeu-me què em prengui unes vacances, unes vacances per avorriment.

Ens veiem d’aquí unes setmanes quan recobrí els ànims o passi quelcom d’interessant a Catalunya. Perquè la provincialització de la Generalitat, la privació per l’expansió de l’Aeroport del Prat, les avaries i el caos de Renfe, el retard del TGV i el problemàtic túnel per sota de la Sagrada Família, la congestió de població a la costa per la desvertebració del territori, l’especulació urbanística sense cap sentit, l’immigració massiva sense control i ara el servei tercermundista de l’electricitat, son tòpics avorrits i que no interessen a la gent –)

Atentament
Manel des de Karlsruhe

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *