Ginebra 8 de maig: Segadors seguem arran!!

Milers de catalans el dissabte 8 de maig del 2010 a Ginebra van fer que la Plaça de les Nacions davant de les portes de l’ONU, quedes acolorida de roig i groc de la senyera, com un camp amb roselles i blat a punt de segar,  acaronats per estelades com un blau cel ple de blancs estels brillants. El dissabte passat, segadors vinguts per tot els racons de la nació catalana, varem segar arran, mentre cantaven l’himne “Segadors. Comptat gran”.

La majoria dels discursos a Ginebra van fer esment que al Parlament de Catalunya cal una majoria de diputats disposats a fer una proclamació unilateral d’Independència.

Ja no val continuar marejant la perdiu, fent perdre el temps i enganyant a la gent  amb eufemismes com el Dret a Decidir o brindis al sol quan es diu que aconseguiran el concert econòmic o fins i tot quan prometen que faran un referèndum vinculant per la independència, quan tothom sap que és impossible sota la constitució espanyola.

Podeu llegir la resta a aquest enllaç

http://www.deumil.cat/bloc/2010/05/11/manel/ginebra-8-de-maig-segadors-seguem-arran/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *