Experiències químiques al laboratori

El passat dijous 18 de febrer vam anar al laboratori juntament amb les classes dels Gegants i Dimonis, 3r i 4t de Primària. Principalment vam explicar els conceptes de densitat i dissolució. Per començar ells ens van posar al dia de quins eren els seus coneixements, i després amb l’ajuda d’uns experiments al laboratori vam poder posar-los en pràctica.


Va ser una bona ocasió per compartir un vocabulari específic i propi de les ciències com per exemple: què és el solut, el dissolvent, una solució saturada, els col·loides, i finalment saber fer la interpretació gràfica de com influeix la temperatura en la velocitat de la reacció.


També vam aprendre el nom dels diferents instruments del laboratori, com per exemple: proveta, vas de precipitats, càpsula de petri, tubs d’assaig, gradeta, espàtula, vareta de vidre,…


La promoció Europa estem molt contents de poder compartir moments tan instructius i especials amb vosaltres, i esperem poder continuar treballant en un futur molt pròxim altres nous projectes.

 


Promoció Europa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *