Visita de Pallassos sense fronteres

Dilluns passat vam tenir visita a Munic del Tortell Poltrona amb Pallassos sense fronteres. Una bona colla de nens catalans van voler anar-hi. A l’actuació hi assistia també el Pep Guardiola, que apadrina l’ONG. I al final el grup de catalanens va poder xerrar una mica amb el Tortell Poltrona.

El Tortell va dir que feia dos dies que havia arribat de sud-amèrica i que avui marxava cap a Beirut. A fer riure els nens al Líban. I que no ens hem de queixar dels nostres nadals, “tan pesats”, perquè en països en guerra coneixes el que és no tenir nadals.

Va comentar que els del Roncalli són gent estupenda per a muntar tot el sarau, i que ahir va coincidir que el Pep Guardiola podia venir i els del circ podien posar la infraestructura, i un munt de pallassos van col.laborar fent la funció gratis. Va ser emocionant veure que els artistes del circ son persones que es recolzen i son solidaries.

El circ Roncalli té màgia.
Agafeu els nens i aneu-hi!

Un parell de Links:
http://www.roncalli.de
http://www.clowns.org/ca

Sílvia Miret / Anna Ginestí

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *