Més per la Casalmare

perdona que m’entretingui explicant-te aquestes coses.
…  però si parlem de la panxa plana i els pantalons baixos, el més important, tret de la tebior, que ja és important, és l?olor, el glop d?aire que surt en estirar i deixar els pantalons baixos que diem. Vull dir, quan t?agafo per la cintura dels pantalons noto als dits una tebior dolcíssima del teu ventre pla i suau. Es cert que m?agrada entretenir el dits contra la teva panxa plana, suau i dura. I en retirar-los, fent una lleugera tensió, l?aire que surt, el glop d?aire que et  surt em resumeix el que entenc per una olor deliciosa. Perquè és una olor teva, tan teva, de carn, de sabó, i una mica de sexe. Una olor càlida però fresca, no sé com dir-te.  I perdona que m?entretingui explicant-te aquestes coses

Afegeix un comentari