President Torra

“Torra és exactament el negatiu de Josep Tarradellas. Si el vell exiliat a Saint-Martin-le-Beau, amb els quatre mossos d’esquadra que va heretar de la Diputació de Samaranch, va crear l’aparença d’una Generalitat seriosa, respectable i determinant en la política catalana i espanyola, Torra es dedica amb gran aplicació a ignorar les demandes socials dels catalans i a menystenir les obligacions policials del Mossos. Torra subratlla cada dia, no sé si de manera voluntària o involuntària, que la Generalitat és inservible i estrambòtica. Insòlita funció, la de Torra: caricaturitzar la institució que presideix”

Fragment de l’article “No aturem la roda” d’Antoni Puigverd a La Vanguardia. Dilluns 10 de desembre de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*