Solcades

Eduard Solà Agudo

Benvinguda

Solcades és un bloc on penjo les fotografies  que quotidianament vaig fent dels indrets del territori que habito. Estic segur que ací trobareu imatges que us agradaran i d’altres que potser no us diran res. No passa res: Les imatges no parlen, però podeu passar una estona distreta, tanmateix.

Us aconsello que navegueu pel bloc a través de les etiquetes, on trobareu los pobles, los entorns i, en definitiva, tots los protagonistes d’este petit univers que cada dia s’allarga i s’eixampla.

A voltes escric -per necessitat i per desig-, però no publico en cap revista, ni diari. A De trascantó, però, podreu llegir alguns textos meus, així com a la secció de Poemes. I a la secció De sentir podeu entretenir-vos escoltant la música que em plau i aquelles composicions que jo mateix penjo al meu canal de YouTube.

Coincidint amb el canvi d’any, de cara el 2020 el bloc ha fet un petit gir. Si bé fins aleshores penjava una fotografia diàriament, ara ho faré més intermitentment, potser prioritzant els textos. També coincidint amb el canvi d’any, el bloc ha estrenat una secció que es preveu que tingue un cert caire solemne i que he anomenat Circulus anni. En aquesta secció, de caràcter molt intermitent, aniré afegint algunes cites d’alguns clàssics com Virgili o Cató.

Des del 23 de novembre de 2020, lo bloc ha obert una nova secció anomenada -i dedicada- a Les xisquetes de ma filla Aran. De mica en mica anirem vestint esta secció que de ben segur mos farà xalar d’allò més.

Finalment, des del 25 d’agost lo bloc ha inaugurat una nova secció titulada La flor de l’argelaga. Es tracta de textos breus i improvitzats, a l’estil de la secció De trascantó, però d’un caire encara més espontani. Es tracta d’una secció que de ben segur tindrà el seu principal recorregut al llarg del curs 2021-2022.

Comptat -i contat- i debatut, només em queda agraïr-vos la paciència (això sempre queda bé de dir) i els comentaris que vulgueu escriure si us plau de fer-ho.