Lluís Salvadó, les paraules indignes

 

Les paraules contra les dones del Secretari adjunt d’ERC i diputat Lluís Salvadó no s’esborren ni perdonen amb un piulet demanant disculpes. Són obscenes i repugnants com ho és l’intent d’amagar-les amb l’anunci de la interposició d’una denúncia per haver estat filtrades de manera il·legal. Bé estarà que el diputat ho denuncii però l’origen de la filtració no disminueix la gravetat de les seves paraules.

Paraules procaces i indignes:  un insult groller a la intel·ligència de les dones, un menyspreu indecorós a la dignitat del seu Govern i President i una mostra repugnant de racisme centrat en les dones.

El Secretari adjunt d’ERC no pot creure que demanant disculpes per paraules “inapropiades”serà disculpat ni socialment ni política. El masclisme i el racisme no són idees “inapropiades”, són la xacra que corca les relacions socials i la seva expressió en fets o en paraules indica la mesura de la categoria moral i política de qui en converses privades és masclista i racista i en discursos públics ho censura.

Obscena ha estat la reacció del diputat Salvadó, l’intent  d’amagar en un mateix piulet la seva vergonyant culpa amb l’origen il·legal de la seva publicació. Maldestra estratagema que ha seguit utilitzant la Secretària General , Marta Rovira ; ja sabem ,com ha afirmat, que les paraules del seu adjunt no s’adiuen amb la ideologia d’ERC, raó per la qual mereix el seu cessament immediat per coherència i exemplaritat republicana.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *