Sorprès me tenen

Sobre el debat, la campanya i l’estupidesa humana.

Tenim els líders de CiU i del psc-PSOE, en plena campanya  fent tota mena d’oferta i rebaixa: ulleres gratis, 100 euros per cada fill, jo et pagaré la dentadura, jo la meitat del lloguer, jo els llibres de text, jo la casa, jo un ordinador per família, jo això, jo allò i etc. i etc.  i tot ens ho pagaran i sense aclarir d’on sortiran els diners, detall aquest poc important pel que es veu.

I quan ja semblava que no es podia ser més ruc, resulta que sí que era possible i s’empatollen amb un debat a dues bandes i si en català o en castellà, que si la societat catalana, que si España  (Vivajpaña, naturalment) un espectacle lamentable.

Ja ho va dir l’Einstein: només hi ha dues coses infinites, l’univers i l’estupidesa humana, i que l’univers sigui infinit encara no ho sé del cert.

Afegeix un comentari