Carod-Rovira o Puigcercós?

Carta oberta als militants d’ERC

 

Estimada/ estimat,

Aquest cap de setmana han passat tot dos per Balaguer. Molt bé, tots dos, per separat, brillants i en forma.

Després parlant amb alguns companys he constatat que  hi ha qui diu que el Carod-Rovira està cremat. Cal aclarir que ningú no diu que estigui cremat ell per algun error important, per un mal ús del poder, per algun cas de corrupció o cap cosa semblant, no. Està cremat perquè l?han cremat a consciència entre uns i altres. Començant pel Zapatero ? el poli bo- seguint pel Mas, l?aparell del PSC-PSOE i acabant pel PP i els seus ideòlegs radiofònics, televisius i periodístics que han posat en marxa una campanya de desprestigi, polític i personal, sense precedents. Ni l?Arzallus s?havia vist tan contínuament insultat, menystingut i ridiculitzat. Una campanya que han mantingut durant anys, encara avui, sempre corejada i aplaudida pels seus adversaris polítics d?allà i d?aquí. Tan forta ha estat la campanya que fins i tot alguns militants d? ERC creuen que seria bo canviar de líder per tal que la Brunete mediàtica ens perdoni a tots plegats.

 

Qui ens queda? El Joan Puigcercós? Sembla el recanvi natural.

Lamento dir-te que té els dies comptats. Bon punt fos nomenat líder d?ERC, seria víctima de la foguera. Per exemple: si formem govern amb el Montilla ?déu nos en guard- o si formem govern amb el Mas ?déu nos en guard- està  perdut: oportunista, frívol, traïdor, mercader, indigne, irresponsable, mercenari, poltronero i bastard (com a mínim) Si no entrem al govern ?déu nos en guard- i deixem un govern en minoria, està igualment perdut: irresponsable, traïdor, covard, malversador d?esperances, pallasso, incapaç i mentider (com a mínim)

 

I el de la piscina i el de la ràdio dels bisbes començaran la corresponent campanya de desprestigi personal i polític: que si son pare, que si sa germana, que si en realitat es diu Pèrez, que si quan era estudiant, etc. etc. fins que el deixaran cremat com un cadàver d?una pira funerària.

 

Per què?  Perquè el perill és ERC.

Un partit republicà i independentista? Intolerable. Tots els militants d?ERC som, als ulls de l?España imperial, traïdors, irresponsables, pallassos i bastards. Tots i totes sense excepció, i el líder, qui vagi al davant, sigui qui sigui, el pitjor de tots, el més de tots. Es l?enemic a batre.

Perquè un líder polític pot ser lladre o putero o drogaaddicte, o les tres coses juntes, i no passa res. Segons com, encara va donant lliçons d?ètica i moral per tots els platós de televisió i emissores nacionals.  Un polític honrat, republicà i independentista no es por admetre en cap cas. I en això estem.  Crec que podem donar al Puigcercós per cremat en 15 dies.

 

Qui més ens queda?

Ens quedes tu estimada / estimat, és cert. Vigila, però, perquè en 15 dies més te tindran contra la paret o al capdamunt de la foguera.

Després no diguis que no t?havia avisat.

Endavant sempre, però.

 

Afegeix un comentari