Publicitat?

Com es veu que estem en campanya electoral, hi ha cartells dels partits que es presenten a les eleccions penjats a les faroles del meu poble. Per exemple, als de Compromís diu “Imparables”. I sembla un slogan raonablement bo. Però els del PP han penjat retrats de Pablo Casado i de Isabel Bonig al costat d’un rètol que diu: “Valor seguro”. Un mentider que ni té màster ni segurament cap estudi de veritat valor seguro. I l’altra, amb tot l’equip imputat, també. Es veu que no tenen res millor que aportar. Finalment, els del PSOE alternen els retrats de Ximo Puig, “per continuar avançant” amb els de Pedro Sánchez. “Haz que pase”. Literalment. Que passe. Com si fora la grip. Quan abans, millor.

Segurament, els publicistes que han dissenyat aquestes campanyes hauran cobrat. D’una manera o d’una altra. O no hi ha res que publicitar o no hi ha publicistes.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *