Ensenyar anar amb bici

El 5de juny la classe dels conills ens va enviar una carta on posava:

 

Ola Vampis as pueu ajuda ana am bisleta ala pista? Sius plau?
Adeu.
Els Conills 

 

 

 

 

Vam quedar que el dia 8 al matí vindrien i els ajudaríem aprendre a anar amb bici.

 Ells estan fent un projecte per aprendre anar amb bici sense rodetes,  ens van demanar la nostra col·laboració per acabar el projecte. Van portar quatre bicicletes a la pista de primària i ESO. Els vam ajudar fent voltes a la pista aguantant-li la bicicleta per tal de que podessin practicar una mica. S’ha de dir que algun ja sabia  anar amb bici, i alguns van aprendre aquell dia. Ens ho vam passar MOLT bé.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *