DURANT LA MENSTRUACIÓ ES POT FER L’ AMOR, SI LA DONA HO VOL !

http://www.vilaweb.cat/noticies/ni-bruta-ni-pudenta-dun-color-vermell-ben-bonic/

Us recomanem aquest article de la Carlota Franco Bigatà, hi ha paràgrafs excel·lents que semblen escrits fa 40 anys a la sortida, o aparent sortida de franquisme, doncs ens  sobre-viu una mena de franquisme sociològic que fa molta angúnia.

Tot plegat deu ser, em sembla a mí, que aquesta democràcia autonomista no ha fet els deures en el tema de la sexualitat en general, sigui informació sexual, formació de les actituds davant de la sexualitat,habilitats sexuals o comunicació interpersonal. Tampòc no les ha fet amb urbanisme,promoció econòmica, llei hipotecària, model econòmic, model social, preservació i evolució linguística o us social de la llenga catalana.

De tota manera, hi hem guanyat molt, però coses encara en manquen i a voltes, les mes basiques i fonamentals.

Esperem que amb la democràcia sobiranista, que ens ve, no ens passi el mateix i avancem en les coses que hem dit i amb les que diu la Carlota Franco a l’ article que us recomanem: http://www.vilaweb.cat/noticies/ni-bruta-ni-pudenta-dun-color-vermell-ben-bonic/

 

 

text:M.M.Matas

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *