Parar el feixisme davant de TV3

Els ultres de Democracia Nacional i altres organitzacions similars han convocat aquest diumenge concentració per rodejar TV3, assetjar tot allò que significa, i segurament si poden, produir algun altercat o assaltar l’edifici. Els CDR no han tardat en respondre amb una altra contra-manifestació. Aquesta ja és una mesura esperada. Però la pregunta que hem de fer és: què farà el Conseller d’Interior davant d’aquesta provocació? Miquel Buch donarà ordres als Mossos per a una resposta passiva?

Potser ja seria hora de treure’ns complexes i respondre de manera contundent per començar a parar seriosament a les bandes feixistes. Més que una resposta dels CDR, esperem una resposta contundent dels Mossos. Perquè es tracta de que compleixin amb la missió que els encomana la llei: protegir les instal·lacions dels poders públics i mantenir la seguretat. La resposta que esperem i demanem és que siguin els Mossos els que protegeixin les instal·lacions, vigilin la concentració ultra i al més mínim símptoma d’exhibició de simbologia nazi o feixista (inclosa la salutació romana) o qualsevol mostra d’incitació a l’odi i la violència (com cantar cants feixistes), facin actuar amb tota contundència a la BRIMO i comencin a practicar detencions.

Si es fes això s’enviaria un clar missatge a tota l’extrema dreta (fins i tot la que s’aixopluga a C’s i al PP), i de pas al govern socialista, de que fins aquí hem arribat i recuperades les institucions, les farem servir decididament per defensar la democràcia. No hi ha missatge més clar que quan es practiquen detencions. Al contrari, les volem. La por ha de canviar de bàndol.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari