Postals de la guerra (2)

Una manifestació a Beirut

Comentari a una altra foto.

Es una manifestació a Beirut i es veu un munt de gent que porten fotos del Hassan Nasral·là , amb el seu rínxol, i criden alguna cosa en favor del seu líder i contra Israel.

En primer pla, hi ha una dona, aixecant el braç dret, amb el puny clos, profundament irritada, fent un crit. Al seu darrere hi ha una altra dona, aquesta amb burka, també amb el puny aixecat. Després hi ha alguns homes  joves aixecant els braços.

Hi ha un detall tan patètic, però,  que fa llàstima i tot. Totes dues dones aixequen el braç, però amb la prevenció d?agafar-se la mànega de la túnica per tal que no se?ls vegi ni un centímetre de carn. S?estan manifestant contra la guerra i, tanmateix, pobretes, han de vigilar que no se?ls vegi el braç.  Penós, molt penós.

?oeProtestem per la guerra sí,  però hem de vigilar sempre perquè un aiatol· là com cal,  et pot fer clavar una pallissa per impúdica, perquè se t?ha vist un braç en una manifestació contra la guerra.?

En veure la foto,  no em vaig posar a plorar perquè tinc problemes als lacrimals.

Després van explicar a la tele allò de l?aeroport de Londres. Són els mateixos aiatol·às. N?estic segur.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.